Alpen Edelweiss - finest alpine delicacies
Mökki truffle burger, Mökki tryffelihampurilainen, sommarstuga tryffelburgare

Kesämökki illallinen #1 – Tryffelihampurilais menu

Herkullisille illallisille mökillä! Kokosimme tämän menun erityisesti lämpimiä kesäiltoja mökillä ajatellen, jolloin on aikaa ja täydellinen ilmapiiri nauttia hyvästä ruuasta. Tryffelihampurilais menu on täydellinen menu kesäruokailuun, joka on suunniteltu sinulle valmiiksi. 3-ruokalajin illallismenumme alkaa raikkaalla melonisalaatilla, jatkuu mehukkaalla tryffelihampurilaisella ja päättyy Piedmonten klassikko jälkiruoka Bunet’iin. Jokainen ruokapala täydentää toinen toistaan, tarkoituksena antaa sinulle ja seurueellesi helposti valmistettava ja nautinollinen illallinen.

Onko tryffeli uusi ruoka-aine keittiössä? Me autamme sinua – sen valmistus on itse asiassa helppoa! Valmistusohjeet tulevat mukana menun tähtituotteet sisältävässä pakkauksessa.

Menukokonaisuus ja maut

Alkusalaatti on hedelmäinen kesäsalaatti, jossa on runsaasti proteiineja ja pehmeyttä maitotuotteista. Salaattikastikkeen balsami-viinietikka ja oliiviöljy tuovat lisämakua ateriaan.

Hampurilaiset ovat olleet taas kovassa nosteessa muutaman vuoden ajan, ja ne ovat ansainneet elämänsä muualla kuin katuruokarekoissa ja kioskeissa. Hampurilaiset ovat erinomaisia monitaitureita, kun kyse on makujen monipuolisuudesta ja tiheydestä. Ne tarjoavat samanaikaisesti hiilihydraattilähteen, enimmäkseen lihaisan proteiinikomponentin sekä runsaasti mahdollisuuksia työstää happoja, yrttejä, mausteita ja mehukkaita vihanneksia tasapainoiseksi taideteokseksi. Jos vielä taitavasti ja vähän päällekäyvästi sovitetaan yhteen tai useampaan osaan tryffelien hienoa makua, niin tällainen hampurilainen muuntuu myös mielellään joskus gourmet ruuaksi, kuten meidän tryffelihampurilaisessamme, jossa on mustaa kesätryffeliä ja majoneesia valkoisella tryffelillä.

Makea Bunet päättää illallisen ja lumoaa välittömästi täyteläisellä suklaan maulla ja amarettin manteliaromilla. Kermaisen pehmeänä se levittyy kielelle ja antaa koko menulle vielä erittäin hienon päätöksen.

Viinisuosituksena on Arneis tai Chardonnay ensimmäisen ruokalajin kanssa, Nebbiolo tai Barolo tryffelin kanssa, joka sopii kuitenkin hyvin myös Bunetiin.

Mitä illallispakkaus sisältää ja mitä sen lisäksi tarvitaan ruokakaupasta?

Me tarjoamme tähtiainekset, jotka tekevät tryffelihampurilaisillallisestasi erinomaisen ja maukkaan.

Tryffelihampurilais pakkaus sisältää seuraavaa:

  • 1x 25g lasi säilötty kokonainen musta kesätryffeli (tuber aestivum)
  • 1x 85g valkotryffelimajoneesia (tuber magnatum pico)
  • 1x 100g tryffelisipsejä hunajalla ja sinapilla maustettuna (tuber magnatum pico)
  • 2x 100g Bunet jälkiruokia

Nämä tarvitaan lisäksi ruokakaupasta:

  • Valitsemasi liha (suosituksemme: tuore naudanlihajauheliha tai tuore entrecote jauheliha)
  • Bripche Burgerisämpylät
  • 1 tomaatti
  • 1 hunajameloni
  • Salaattia tai rucolaa
  • Mozzarella tai Burrataa
  • Mausteet: Valkosipuli, punasipuli, timjami, basilika, suola ja pippuri, Crema Balsamico (tai etikka), oliiviöljy

Pakkauksessa mukana paperinen valmistusohje resepti, jossa kerromme myös tryffeleistä ja niiden valmistuksesta

Jos sinulla ei ole kokemusta tryffelien tai tryffeleitä sisältävien ruokalistojen valmistuksesta, opastamme sinua näiden valmistuksessa. Valmistusohjeesta voit lukea tryffeleiden valmistuksesta ja yleisesti tryffeli sienestä ja sen valmistuksesta. Olemme miettineet ajankäytön niin että kaikki vaiheet hoituvat sujuvastiniin että saat kasattua yksittäiset kerrokset täydelliseen hampurilaisasetelmaan ilman stressiä – mökillä kun muutenkin on tarkoitus renotutua, varsinkin lomalla. Arvioimme koko menun valmistukseen on ajallisesti alle tuntisisältäen kaikki 3 ruokalajia.

Kesämökki -illallispakkaus löytyy kaupastamme

Kesämökki elämää

POST A COMMENT