Alpen Edelweiss - finest alpine delicacies
Mökki truffle burger, Mökki tryffelihampurilainen, sommarstuga tryffelburgare

Sommarstuga-middagsset #1 – Stjärningredienser för Premium Truffle Burger-menyn

För goda middagar i sommarstugan! Vår trerätters Tryffle Burger-meny är utformad med tanke på varma sommarkvällar i sommarstugan, för de tillfällen då du har tid och en underbar atmosfär för att njuta av god mat. Middagen inleds med en fräsch melonsallad. Tryffle Burger-menyn är en komplett meny för sommarmatlagning, utformad som en färdig lösning för dig. Är du inte bekant med att tillaga tryffel? Vi hjälper dig – det är faktiskt riktigt enkelt! Beredningsinstruktioner ingår i vår kompletta uppsättning, som innehåller alla stjärnprodukter för den här menyn.

Middagssetetet ger dig de smakskapande stjärningredienserna för att få din tryffelburgarmiddag att rocka i vår föreslagna trerättersmeny.

Vad matpaketet innehåller och vad du måste köpa i din lokala livsmedelsbutik.

Vi tillhandahåller de stjärnor som gör din tryffelburgarmiddag så enastående och välsmakande. Även om vi inte kan leverera färskt kött eller andra ingredienser till middagen, lägger vi till de “on top”-delar till din vanliga shoppingtur i snabbköpet som gör middagen till en förstklassig middag.

Vårt tryffelburgarkit innehåller följande:

  • 1 glas med 25 g oskuren och konserverad svart sommartryffel (tuber aestivum).
  • 1 glas 85 gr premium tryffelmajonnäs med vit tryffel (tuber magnatum pico).
  • 1 paket chips på 100 g med smak av honung, senap och vit tryffel (tuber magnatum pico).
  • 2 100 gr glasses Bunet, a traditional Piedmont chocolate ammaretti dessert

Vad du bör ha eller köpa ytterligare:

  • Valfritt kött (förslag: färskt nötkött eller entrecote med färskt kött)
  • Burgerbröd (Brioche)
  • 1 Tomat, melon och sallad (förslag: honungsmelon eller sockermelon, ruccola)
  • Mozarella eller burrata
  • Kryddor: Kryddor: Vitlök, rödlök, timjan, basilika, salt och peppar, crema balsamico (eller vinäger), olivolja.

Vi tillhandahåller ett detaljerat tryckt recept med mycket grundläggande kunskap om tryffel och dess beredning i paketet.

Om du inte har så stor erfarenhet av att tillaga tryffel eller menyer med tryffel kan vi hjälpa dig med denna underbara sommarmeny. Vi lägger till ett tryckt recept till ditt middagspaket där du kan läsa om tillagning av tryffel och få lite kunskap om denna svamp och dess tillagning. Det tryckta receptet hjälper dig också genom hela matlagningsprocessen genom att föreslå uppgifter som du kan förbereda eftersom de inte är tidskritiska, genom att skapa alla enskilda lager i en perfekt hamburgeruppställning och och det ger dig tips och tricks om hela menyn. Vi uppskattar att din förberedelsetid för hela menyn kommer att vara under en timme för alla tre rätter.

Du kan få din egen tryffelburgarmeny levererad genom att klicka på

Livet i sommarstugan

POST A COMMENT