Title Image

Alpen Edelweiß - Shop

Alpine Shop

Kesämökki -illallissetti #1 – Premium Truffle Burger -menun tähtiainekset

49,00 incl. VAT

Alpen Edelweiß kesäpakkaus #1: TRYFFELI BURGER menu

Herkullisille illallisille mökillä! Tämä pakkaus sisältää makoisat tähtiainekset meidän suunnittelemaan 3-ruokalajin illallismenuun, joka alkaa raikkaalla melonisalaatilla, jatkuu mehukkaalla tryffeliburgerilla ja päättyy Piemonten klassikko jälkiruoka Bunet’iin. Kokosimme tämän menun erityisesti lämpimiä kesäiltoja mökillä ajatellen, jolloin on aikaa ja täydellinen ilmapiiri nauttia hyvästä ruuasta. Jokainen ruokapala täydentää toinen toistaan, tarkoituksena antaa sinulle ja seurueellesi helposti valmistettava ja nautinollinen illallinen. Mitään isoa keittiö ei tarvita, grilli tai hella riittävät.

Miten? Tilaa tämä pakkaus, hanki perusainekset ruokakaupasta, valmista illallinen meidän ohjeiden mukaisesti – ja kaikista tärkeintä, nauti! Menu on suunniteltu 2 hengelle. Jos seurue on tätä suurempi, lisää ostoskoriin tryffelisipsipusseja (yksi pussi on 2 hengelle) ja Bunet jälkiruokia (yksi tuote on 1 hengelle). Setin muut tuotteet riittävät noin 4-6 hengelle. Pakkauksessa on mukana paperinen valmistusohje sekä ostoslista ruokakauppaan. Suosittelemme seuraavia tuotteita pakkauksen lisäksi: Morgana del Re’n hasselpähkinäöljy melonisalaatin kastikkeeseen, Tartuflanghen Truffle Perlage antamaan melonisalaatille ylellisen loppusilauksen ja Tartuflanghen tryffeliöljy korostamaan tryffelin makua burgerissa.

PAKKAUS SISÄLTÄÄ:

Tuotetunnus (SKU): 50-3 Osastot: , ,

Varasto loppu

Kuvaus

Herkullisille illallisille mökillä! Tämä pakkaus sisältää makoisat tähtiainekset meidän suunnittelemaan 3-ruokalajin tryffelihampurilais illallismenuun.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Brand

Alpen Edelweiss

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.